Spruijt & Opperman

Diverse plekken, 14.00, 15.30 & 17.15 uur

Carlie is de krullenbol in pak en Eva is die blonde in de jurk, met tatoeages. Zij leerde elkaar kennen tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar liep hun afstudeerproject uit tot de samenwerking: Spruijt en Opperman! Heb je hun theatervoorstelling ‘Zij en Ik’ niet gezien? Kom naar SPOEL, zodat ook jij kan zeggen: ‘Ik heb die meiden nog zien spelen toen ze nog niet wereldberoemd waren.’

SPOEL 2023_Lineup_Midget Sjoelen

Midget Sjoelen

Landingsbaan, vanaf 13.00 uur

Een combinatie van midgetgolfen en sjoelen. Midgetsjoelen speel je op speciaal ontworpen sjoelbakken die allemaal een ‘handicap’ hebben. Zo is er de bak met een haakse hoek, de ‘Zig-zagbak’, de ‘Kegelbak’, de ‘Loopingbak’ en de ‘Schansbak’. Loop op SPOEL het parcours van 7 verschillende midgetsjoelbakken, ontworpen door Bas Kortmann, af en speel mee in de SPOEL Midgetsjoel toernooi.

SPOEL 2023_Lineup_Tinaninani

Tinaninani

Observatorium, 13.00 uur

TiNaNiNaNi is een internationaal dansmimetheatergezelschap opgericht in 1997. Ze maken danstheaterstukken voor theaters en nevenvoorstellingen voor kinderen en volwassenen.
Ze werken met de combinatie van literatuur/poëzie en dans. Het zijn fysieke acteurs, dansers en muzikanten en streven ernaar om artistieke en ongebruikelijke ideeën op het podium te zetten. Het gaat om het delen van kunst.

SPOEL 2023_Lineup_Stok Paard Prins

Stok Paard Prins

Kop van Zuid, 14.00 & 15.30 uur

Tromgeroffel! Klaroengeschal! Heldhaftige gevechten! Gigantische kastelen! Prinsessen wakker kussen! Bruidsjurken! Ware liefde! Romantiek! Welkom in de zoete dromen van Stok Paard Prins.

Een sprookjesachtige en humoristische voorstelling over avonturen beleven, proberen, falen en opnieuw proberen. Over zoeken naar liefde. En die vinden op een plek waar je het eerst niet had verwacht.

SPOEL wordt mogelijk gemaakt door