wordbites

Coupure bij Bomvrij

Ik was er. Ik was er. Ik was er. Ik was er. Ik was er.
En toen was ik er niet.

We leven in een snelle tijd. Harde beelden. Scherpe woorden. Een lineaire wereld vol eendimensionaal vermaak en korte kicks. Wordbites wil wat anders laten zien, horen en voelen. Woorden en muziek die samen schetsmatige, abstracte beelden vormen. Associatief en gelaagd. Bezield en bezielend. Breekbaar en sterk tegelijk.

Het gaat Wordbites om de mededeling van het ongepolijste idee en het overall gevoel. Zeggingskracht met voldoende ruimte voor het publiek. Om te ademen, te resoneren of ‘het ook niet te weten’. Uiteindelijk gaat het niet alleen om de poëzie van Wordbites maar ook om het her-ontdekken van de poëzie in je zelf.

De man achter Wordbites is Hugo de Haas van Dorsser. Waar hij een paar jaar geleden begon als straatartiest, is hij via huiskameroptredens, kleinere theaters en festivals, inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op evenementen en festivals als Oerol, Poetry International, Theaterfestival Boulevard, Festival der Aa, Kunstenfestival Watou, Mysteryland en de Zwarte Cross.


"Wordbites is ontstaan vanuit een blog. Pakkende foto's, snedige teksten. Dat werk. Op een zeker moment dacht ik: ik laat de foto's weg, en ik vertel de woorden door. Woorden zijn ook beelden... "

www.wordbites.nl