LEKture: Kunstroute

start bij bushalte

Niets zo verrassend als kunst. Weet jij dat Werk aan het Spoel eigenlijk één groot kunstwerk is? Dit levende grassculptuur is ontworpen door landschapsarchitect Ronald Rietveld. Beeldhouwer Anneke Wessels heeft hier haar atelier en in het Atelier zit steeds weer een andere Artist in Residence.

Neem een duik in de kunstwereld en ga met tourguide Marlijn mee langs de 3 kunstenaars op het fort: Margriet Barends en Harm van der Meulen in het Artist in Residence Atelier en Anneke Wessels in haar bijzondere beeldhouwatelier in Bomvrij Gebouw Noord. Zij nemen je verder mee in hun wereld van verf, staal en steen. Waar halen zij hun inspiratie vandaan, hoe maak je een beeld en weet je wat je nog meer kan doen met een pastamachine dan alleen pasta maken? Je hoort het allemaal van de kunstenaars zelf.

Haal je ticket voor deze exclusieve LEKture tijdens het festival gratis af bij het Command Center.
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per tour. De tour is gratis, maar je moet wel een Exclusive Ticket te pakken krijgen. Deze kun je ophalen bij het Command Center op het festivalterrein. Op is op.

Meld je aan voor onze whatsapp groep, dan maak je meer kans op exclusive tickets tijdens SPOEL. App “SPOEL DOOR” naar 06-228 183 60 en krijg méér festival voor hetzelfde gratis.

13:30 uur:Ronde 1
15:30 uur:Ronde 2